Hulp nodig bij het organiseren van evenementen?

Buiten het zelf organiseren van evenementen helpt Rocket Benelux andere partijen met het organiseren van hun eigen evenementen. Hiervoor zal Rocket Benelux flexibel te werk gaan door in te vullen waar hulp nodig is. Organiseer jij een evenement en zoek je nog naar bepaalde hulp, twijfel dan niet om ons een berichtje te sturen!

Tournament organisatie

Wil je graag een tournament organiseren maar weet je niet direct waar je moet beginnen of wat voor format zou passen? Wij kunnen je helpen om vanaf 0 je evenement op te bouwen.

Productie

Wens je jouw evenement online uit te zenden maar heb je niet de nodige kennis, ervaring of tools? Dan kunnen wij inspringen voor de benodigdheden. Met onze professionele broadcast en casters kunnen wij je een show bieden.

Moderatie

Tijdens een evenement moet er natuurlijk een oog gehouden worden op een goed verloop voor de spelers en indien beschikbaar de broadcast. Wij kunnen jou hierin versterken met man en macht!

Promotie op sociale kanalen

Wens je jouw evenement te promoten en actieve social media kanalen te hebben tijdens het evenement? Dan kunnen wij zorgen dat je volgers niets te kort komen en altijd up to date zijn.