Weekly

ESL 3V3 - Wekelijks

Plaats Punten
1 QUALIFIED
2 25
3 18
4 15
5-6 12
7-8 10
9-12 8
13-16 6
17-24 4
25-32 2

Dit is waarmee het allemaal is begonnen voor Rocket Benelux en we zijn zeker niet van plan hiermee te stoppen. De 3v3 Weekly is de ultieme kans om je team op de kaart te zetten en een plek te veroveren in de 3v3 Monthly Finals. Wil je laten zien hoe goed je bent of speel je liever een toernooitje mee voor de fun? De weekly is er elke week voor jou.

Hoe werkt het?

De 3v3 weekly is toegankelijk voor iedereen en zal elke vrijdag plaatsvinden vanaf 19:30 op het platform van ESL. De inschrijvingen sluiten een half uurtje eerder om 19:00. In de weeklies strijd je om punten om je uiteindelijk te plaatsen voor de 3v3 Monthly Finals. De punten zijn daarentegen niet de enige manier om je te kwalificeren. Mocht je een Weekly winnen dan ben je automatisch gekwalificeerd voor de Monthly van de desbetreffende maand. Er zit geen limiet aan hoe vaak je mag deelnemen aan de weeklies, dus je hebt meerdere kansen om zoveel mogelijk punten voor je team te verdienen.

De 3v3 Weekly zal worden gespeeld door middel van een double elimination bracket. Je hebt dus altijd nog de kans om de grand finals te halen via de lower bracket. Let wel op, het team dat in de grand finals vanuit de upper bracket komt begint met een 1-0 voorsprong in de series. Bovendien zullen de lower finals, upper finals en grand finals allemaal te bewonderen zijn op het twitch kanaal van Rocket Benelux. Schrijf je dus in en hopelijk zien we jou dan terug, zo niet op het veld dan in de twitch chat!