Een update over de TOPdesk Hero League seizoen 3

Petitie Pietie, Caster Manager | CEO

TOPdesk Hero League seizoen 3: Update

Door de teruglopende aantallen in teams die wekelijks meedoen aan de TOPdesk Hero League, hebben wij besloten het format te veranderen. Er zullen losse weekly’s gespeeld worden, die resulteren in een prijs van 40 euro voor de winnaar van die weekly. Ook zullen er tussendoor nog offline finales gespeeld worden, waarin de top 4 van een Super weekly, zich voor kan kwalificeren.

Na een goed verlopen eerste spring split, was het aanvankelijke plan om het algehele format, zoals voor de spring split uitgelegd, te gaan doorzetten. Echter, door de teruglopende cijfers van teams die zich op geven en week in en uit spelen, hebben wij besloten het format een stukje aan te passen

Verandering van format

Vanaf deze woensdag, zal iedere avond van de TOPdesk Hero League een losse competitie bevatten. De split points zullen afvallen, de major points zullen afvallen en we zullen teruggaan naar een format zoals (in die goede oude tijd) de weekly’s. Dit houdt in dat er iedere week kans wordt gemaakt op 40 euro voor de winnaar van het toernooi.

Ook zal er een zogeheten Super Weekly worden gehouden. In deze super weekly kwalificeert de top 4 zich voor een offline (extra) finale. Deze finale zal worden gespeeld in de Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn. Deze Super Weekly zal meerdere malen gehouden worden, voor de exacte data bevelen we je aan om onze Twitter in de gaten te houden @rocketbenelux .

Dit houd ook in dat roster switches niet zullen resulteren in een point deduction of een andere penalty. Iedere week, opnieuw feest.

Na het eindigen van deze losse weekly’s, zullen we voor seizoen 4 kijken wat we dan het beste kunnen doen.

Meedoen?

Schrijf je dan in via het platform van esportsnederland