Rocket Benelux en University Rocketeers slaan de handen ineen voor een Benelux University Championship.

Jorden, Toernooi Team

Rocket Benelux University Championship!

Rocket Benelux en University Rocketeers slaan de handen ineen voor een Benelux University Championship. Een groepsfase en double elimination playoffs moeten gaan uitmaken welk team binnen de Benelux zich mag kronen tot beste universiteit in Rocket League. Voor deze winnaar staat tevens een plek in de EUR Summer klaar. 

Het toernooi heeft een 3v3 format en zal op zaterdag 5 juni beginnen met een groepsfase. De deelnemende teams zullen verdeeld worden over 4 groepen. In deze groepen spelen alle teams tegen elkaar en vervolgens zal een top 2 per groep bepaald worden op basis van de resultaten.

Deze 8 teams zullen het vervolgens op zondag 6 juni in een double elimination bracket tegen elkaar gaan opnemen. Hier wordt bepaald wie zich dit seizoen mag kronen tot Benelux universiteiten kampioen, maar tevens wordt er bepaald wie een automatische kwalificatie voor EUR Summer in de broekzak kan steken.

EUR Summer is de Europese variant van het universiteiten kampioenschap georganiseerd door University Rocketeers. In deze competitie vechten de beste universiteiten uit diverse landen het uit in een bloedstollende strijd voor de eer van beste universiteiten team in Europa.

Momenteel is Erasmus Esports uit Rotterdam titelhouder en daar zijn we als community super trots op. Dit jaar zijn we dan ook weer op zoek naar het beste team uit de Benelux om onze community te vertegenwoordigen. Jij wordt daarom van harte uitgenodigd om mee te spelen als je studeert aan een hogeschool of universiteit in de Benelux regio!

Wil je wel meedoen, maar weet je niet goed hoe je in contact kan komen met andere studenten op je school? Twijfel dan zeker niet om de Rocket Benelux discord (https://discord.gg/E8fsUjJ) of University Rocketeers discord (https://discord.gg/9EpPtNQ) te joinen.

Als je er al helemaal klaar voor zit met je team kun je je inschrijven op Smash!

Wij als Rocket Benelux zullen beide dagen van dit evenement zelf ook uitzenden op ons kanaal, dus ook als kijker hoef je zeker niks van de actie te missen